Produlesti.

Cum ne facem cunoscuti!

Produlesti, o comuna cu un primar de nota 10

Comuna Produlesti apartine judetului Dambovita; satele care se afla in administrarea acesteia sunt Produlesti, Brosteni si Costesti din Deal.

Conducerea administrativa a comunei este asigurata in prezent de Primarul Marin Grigore aflat la a II-a legislatura, candidand pentru Partidul Social Democrat.

Marin Grigore este get-beget din aceasta comuna si provine dintr-o familie modesta, din oameni harnici si cinstiti; s-a pregatit pentru cariera si familia sa. S-a dovedit a fi capabil sa conduca o familie mai mare, aceasta fiind extinsa la marimea comunei natale. Cu ocazia unei scurte vizite, am incercat sa aflam printr-un mic interviu care au fost realizarile domnului primar in perioada anilor 2004-2008.

Ana-Maria Codresin: Care au fost realizarile dumneavoastra in anii trecuti?

Marin Grigore: Am inceput prin modernizarea si pietruirea drumului comunal 69 Produlesti - Podul Rizii pe o suprafata de 5 km, pe langa acesta am reabilitat si pietruit drumurile satesti (anual). Am construit un pod la Produlesti peste Raul Suta - Strada Insulei, am construit poduri si podete din tuburi si traverse (5 bucati).

La intrarea in comuna am construit firme si am construit si statie de autobuz la Produlesti. Am reusit sa amenajez un obor saptamanal. La toate unitatile de invatamant si la Caminul Cultural am schimbat tamplaria veche de lemn cu una noua din Tamplarie PVC cu geam termopan si totodata au fost reparate si dotate cu mobilier si calculatoare.

Baza sportiva Sam am modernizat-o si am amenajat un teren de fotbal comunal. Pe langa toate acestea, Primaria a achizitionat un microbuz pentru transportul elevilor. S-a finalizat investitia "Economia Bazata pe Cunoastere", care consta intr-o retea de calculatoare.

Alimentarea cu apa s-a facut printr-un sistem centralizat - 26 km din care 75 % sunt bransati. S-a finalizat iluminatul public in toate cele 3 sate componente. Exista televiziune prin cablu in toate satele si conectare la internet 40 %. S-au facut reparatii la dispensarele umane, farmacie si incadrare cu medici de familie si stomatolog (dotare cabinet).

Sediul primariei a fost modernizat. Printre altele, s-a realizat "Monografia comunei Produlesti" si sarbatorirea zilei comunei "Targul de Rusalii" si s-a oferit sprijin material si financiar pentru cele doua biserici - Costesti Deal si Produlesti - si pentru constructia bisericii in Brosteni.

A.C.: Care sunt proiectele intocmite si achitate deja?

M.G.: Proiectele pe care le-am intocmit si pe care le-am achitat sunt: studiu de fezabilitate - Alimentarea cu gaze a comunei Produlesti - 50 000 RON, studiu de fezabilitate - Alimentare cu apa a comunei Produlesti - SAPARD, studiu de fezabilitate - canalizare si statie de epurare Costesti Deal - 150 000 RON, studiu de fezabilitate canalizare si statie de epurare Produlesti si Brosteni - 45 000 RON, studiu de fezabilitate construire sediu nou Primarie - 35 000 RON, studiu de fezabilitate modernizare drumuri stradale - 25 000 RON, studiu de fezabilitate reabilitare SAM - 35 000 RON, studiu de fezabilitate reabilitare Camin Cultural - 25 000 RON, studiu de fezabilitate centru de zi Costesti Deal - 25 000 RON.

Cam acestea au fost realizarile mele si pe viitor le promit cetatenilor acestei comune ca o sa fac tot ce imi sta in putere pentru a face din Produlesti o comuna model.

Articol la: http://www.rodulpamantului.ro/113--produlesti-o-comuna-cu-un-primar-de-nota-10.html

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre ProdulestiPagina in care spui si gasesti totul despre Produlesti

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Cum ne facem cunoscuti!

Produlesti, o comuna cu un primar de nota 10 Comuna Produlesti apartine judetului Dambovita;... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Produlesti - Dambovita!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Produlesti - Dambovita!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Produlesti - DambovitaIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Produlesti - Dambovita

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

toate stirile
ProdulestiIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Produlesti

Trimite pe mail acum!
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Visul unei nopti de primavara

Noi suntem de alta parere:

1.Intrarile in satul Costestii Din Deal sunt un dezastru (mai ales pe intrarea dinspre Gaesti) asa ca nu mai veniti cu sacul la pomul laudat. Minciuni cu iz electoral. E un comunist cu fata umana.

2. O alta firma de internet nu poate sa patrunda aici datorita lui care are 'glume' cu Akta (un furnizor care fura banii si da un serviciu de proasta calitate) Intre timp lumea a renuntat la cablul Akta si s-au refugiat pe antene parabolice. Legat de internet insa nu prea exista variante asa ca se fura in continuare. Netul pica exterm des si , repet, alta firma nu poate sa patunda. Marele primar nu permite! Suincer ne0-at facut sa zambim cu titlul: 'primar de nota 10'...